Boomhutten – meubels op maat


BoomhuttenBoomhutten

Onze boomhutten worden volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen,met respect voor boom en omgeving. Zo worden voor de ophanging van de boomhut een speciale techniek gebruikt met tabs en staalkabels. Hierdoor zijn doorboringen in boom minimaal. Dit laat de boom toe verder te groeien zonder hinder, en kunnen de bomen afzonderlijk bewegen. Indien het niet mogelijk is de boomhut aan de boom zelf te bevestigen wordt de constructie gedeeltelijk of geheel op palen geplaatst. De boomhut wordt volledig op maat gemaakt, ingericht, geïsoleerd, eenvoudig of net ingewikkeld... alles is mogelijk.

 Bekijk enkele realisaties

Speelhutten

Speelhutten zijn erg populair bij kinderen! Hun eigen koninkrijk bij je thuis! Ze worden geplaatst waar je maar wil. Op de grond, ergens verscholen in de tuin... Alles is mogelijk. Deze constructies worden volledig op maat en volgens de fantasietjes van de kinderen tot leven gebracht. Inclusief schommels, torens, ... Wat je maar wil! Elke hut wordt volledig stabiel en veilig opgebouwd.

 Bekijk enkele realisaties

 

Tuinhuisjes

Voor tuinhuisjes van hoge kwaliteit wordt vaak gebruik gemaakt van steigerhout. Het tuinhuis wordt volledig volgens uw wensen vervaardigd.  

 Bekijk enkele realisaties

 

Andere realisaties

Alles is mogelijk en bespreekbaar. Onder andere:
  • Terrassen op hoogte
  • ...